• Email: bottemaj@gmail.com

Welkom bij de Praktijk voor Acupunctuur Gouda van Hans Bottema. Fijn dat u mijn website bezoekt. Ik ben sinds 1998 in Gouda actief als acupuncturist. Eerst een korte tijd in de wijk Bloemendaal, daarna aan de Oosthaven. Nu voer ik alweer zo’n 15 jaar praktijk aan de Lange Tiendeweg. Ik huur hier een ruimte in gebouw De Doelen, een zeer fraai 17e eeuws monumentaal pand, met mooie grote, hoge kamers, waar het zeer prettig werken is.

De Praktijk voor Acupunctuur Gouda is makkelijk bereikbaar. Voor degenen die in of in de buurt van het centrum wonen is lopen of fietsen de beste optie. Komt u met de auto, dan kunt u het beste parkeren op Klein America. Dit is op 200 meter van de praktijk. Parkeergelegenheid bij de praktijk zelf is moeilijk te vinden. Wel zijn er voor de deur twee plekken voor invaliden. Als u met de bus komt, kunt u uitstappen op de Fluwelen Singel, vlakbij de brug. Vanaf daar is het nog geen 100 meter lopen.

Als u bij de praktijk komt, gaat u door de grote groene deur naar binnen. Deze is altijd open, ook al gaat hij wat zwaar. U komt dan in de hal, waar u uw handen kunt desinfecteren. Daarna kunt u gelijk doorlopen naar de tweede kamer rechts. U hoeft dus niet naar de wachtkamer.

Ik hoop u snel te zien in mijn Praktijk voor Acupunctuur Gouda.

Lange Tiendeweg 99, 2801 KG Gouda
Openingstijden:
Woensdag: 9.00 - 19.00 uur
  • Parkeren is het makkelijkst op parkeerterrein Klein America. Dit ligt op een paar minuten lopen van de praktijk. Voor de praktijk zelf bevinden zich twee parkeerplaatsen voor invaliden. De dichtsbijzijnde bushalte ligt aan de Fluwelensingel op een afstand van ongeveer 200 meter. De praktijk bevindt zich in gebouw De Doelen. De grote groene deur aan de buitenkant is open. In de hal gekomen kunt u links de wachtruimte voor fysiotherapie in. U hoeft zich niet te melden.

Contact

  • Telefoon: 06-22402387
  • E-mail: bottemaj@gmail.com