• Email: bottemaj@gmail.com

Welkom in de Praktijk voor Acupunctuur Spijkenisse van Hans Bottema. Op deze locatie voer ik nu alweer bijna 20 jaar praktijk, na eerst op twee andere plekken actief geweest te zijn. Sinds 2015 woon ook ik op deze locatie. In 2001 heb ik de woning overgenomen van een dierenarts, die deze al tot praktijk had verbouwd. Recentelijk is de praktijk geheel opgeknapt. Het heeft nu qua interieur een wat modernere uitstraling maar wel met een oosters tintje, waardoor je bij binnenkomst al een rustgevende sfeer ervaart.

Mijn Praktijk voor Acupunctuur Spijkenisse bevindt zich in de wijk Akkers-Voorde. Makkelijk met de auto bereikbaar via de Akkersweg en de Akkersvoorde. Daarna eerste parkeerplaats rechts. Overdag is hier bijna altijd voldoende parkeerruimte. Aan de overkant van de Akkersvoorde is eventueel nog meer plaats. Tevens ligt de praktijk op loopafstand van metrostation De Akkers.

Als u overdag voor behandeling komt is de buitendeur gewoon open. ’s Avonds is de deur dicht en moet u even aanbellen. U loopt de gang door, aan het eind linksaf naar de wachtkamer/keuken, waar u uw handen kunt wassen. Daarna kunt de behandelkamer binnen.

Ik kijk uit naar uw komst in mijn Praktijk voor Acupunctuur Spijkenisse en hoop op een goede samenwerking gedurende de behandeling.

Harkvoorde 4, 3204 SH Spijkenisse
Openingstijden:
Donderdag: 9.00 - 19.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 17.00 uur

  • U kunt overdag makkelijk bij de praktijk parkeren. Met het o.v. is de praktijk te bereiken via de metro. Station De Akkers ligt op slechts 5 minuten lopen. De buitendeur is gewoon open. U kunt doorlopen naar de wachtruimte aan het eind van de gang links.

Contact

  • Telefoon: 06-22402387
  • E-mail: bottemaj@gmail.com