• Email: bottemaj@gmail.com

Welkom bij de Praktijk voor Acupunctuur Wassenaar van Hans Bottema. Fijn dat u mijn website gevonden heeft.

Ik ben al ruim 25 jaar als acupuncturist werkzaam in Wassenaar. Eerst aan de Van Duivenvoordelaan, waar ik tot aan mijn scheiding in 2015 ook woonde. Daarna een jaartje aan de Havenkade en nu alweer ruim 3 jaar in de Van Hallstraat in de Zorgpraktijk. Hier huur ik een behandelruimte. In de Zorgpraktijk wordt voornamelijk fysiotherapie bedreven, gericht op de oudere mens.

De Praktijk voor Acupunctuur Wassenaar bevindt zich net om de hoek bij supermarkt Dirk aan de Starrenburglaan. Met de auto komend, kunt u tegen het gebouw aan parkeren of anders aan de overkant achter de hekken in de gereserveerde parkeerplaatsen. Voor de deur is één parkeerplaats voor invaliden aanwezig. Met de bus komt u met lijn 44 het dichtste bij, met haltes op de Johan de Wittstraat en aan het eind van de Starrenburglaan. In beide gevallen ongeveer 5 minuten lopen.

Als u de hal van de Zorgpraktijk binnenkomt, kunt u in de toiletruimte eerst uw handen wassen. Daarna kunt u gelijk doorlopen naar mijn behandelruimte, de gang in links, eerste deur links. U hoeft dus niet in de wachtruimte plaats te nemen.

Ik hoop u snel te zien in mijn Praktijk voor Acupunctuur Wassenaar!

Van Hallstraat 2, 2241 KT Wassenaar
Openingstijden:
Maandag: 9.00 - 19.00 uur
  • Mijn behandelruimte bevindt zich in de Zorgpraktijk. U kunt auto aan de voorkant van de praktijk parkeren. Mocht daar geen plek zijn, dan kunt u aan de overkant achter het hek uw auto kwijt. Er is ook een invalideparkeerplaats aanwezig. Bushaltes zijn op een paar minuten lopen aanwezig (lijn 44). Bij binnenkomst komt u direct in de wachtruimte waar u kunt plaatsnemen todat ik u op de afgesproken tijd kom halen.

Contact

  • Telefoon: 06-22402387
  • E-mail: bottemaj@gmail.com